Nytt & Uppdaterat 2006

Nytt & Uppdaterat 2005

27 december
ttelse av lite stavfel. Det finns säkert en massa kvar. Det går utmärkt att maila mig om dem så kan jag rätta till dem hedlund.malin@telia.com Nu kan jag tydligen inte få bort fet stil heller :-)

26 december
Då våran "webba" inte kommer att få bredband på ett längre tag kommer jag att försöka göra lite uppdateringar själv. Ni får ha överseénde med att allt kanske inte är sådär riktigt bra.
 
Nytt för idag är: 1, Uställningsresultat
 2, Resultat Hälsa
 3, Ny bild på "kusin"Sture
 4, Nya bilder vid tävling
5, Händelser

15 oktober
Nya utställningsresultat, Händelser, Nytt i Galleriet

27 september
Nytt resultat på utställning, händelser, nya länkar

9 september
Nya länkar under Resultat/Hälsa, nytt under Händelser

Matte har blivit galen. Hon tror att min päls ska växa hur fort som helst. Nu har hon anmält mig till två stycken utställningar i Sundsvall helgen den 8-9/10. Jag kan säga så mycket att jag har nästan inte ens fått stubb. Hon har också anmält mig på ytterligare en handler kurs i Malung med Gerard O´Shea. Helgen innan naturligtvis. Hon och grannen Therése har smitt planer för mig och Nelson. Tydligen tror de att Gerard ska "göra  underverk" med dem så att vi vinner. Det spelar ju ingen roll, för det är ju dagsformen som har betydelse. Jag kanske bestämmer mig för att inte gilla domaren helt enkelt, och då hjälper inte Gerard. Det ska ändå bli roligt.

5 september
Nya bilder i galleriet.

3 september
Galleriet uppe!

2 september
Sidan upplagd! Galleri kommer snart och fler bilder skall in.